Arbejdsformer

Moderne terapiformer kan være meget forskellige fra hinanden, og det gælder om at vælge den eller de former der passer bedst til den enkeltes interesser og personlighed.

  • En terapiform tager udgangspunkt i tankerne, og hvordan vores tanker påvirker vores følelser, kropsfornemmelse og handlemønstre.
  • En anden terapiform tager udgangspunkt i følelserne, og hvordan de påvirker både tankerne og kroppen (smerter, spændinger, stress og sygdomme).
  • En tredje terapiform starter med kroppen og sanserne, og hvordan vi oplever livets påvirkninger i kroppen. Tanker, følelser og handlemønstre inddrages bagefter.
  • En fjerde terapiform starter med at tage bestik af vores handlemønstre og på den baggrund udforskes følelserne, tankerne og de kropslige sansninger.
  • En femte tager udgangspunkt i de sammenhænge og relationer til andre, som hver af os indgår i. (arbejde, familie, venner, foreningsliv mm.)

Hvilken terapiform vil passe til dig?

Det ved vi ikke på forhånd. Vi vælger først, hvordan vi skal arbejde med tingene, når vi har hørt, hvad du har brug for hjælp til, og efter vi har lært hinanden lidt bedre at kende i løbet af de første samtaler.

Hvilken terapiform der passer bedst afhænger også af en afprøvning i praksis. Hvis en metode viser sig ikke at være den rigtige, prøver vi en anden og bedre. Det er ikke dig, der skal tilpasse dig vores terapimetode, men vi tilpasser metoderne til dine behov.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​