Familiekonsultationer

I alle familier opstår der misforståelser, kriser, konflikter og problemer i perioder. Forældrene kan komme i tvivl om hvad de skal gøre, eller komme i tvivl om de er gode nok som forældre. Det kan være børnene, der viser symptomer på at noget er galt. De får ondt i maven eller hovedet, har fantasier og angst for døden, er meget vrede eller meget stille, eller bliver fysisk syge.

Nogle gange er det nødvendigt med hjælp udefra, når man selv sidder fast i et problem. Udefra er det lettere at få øje på samspil og mønstre end for medlemmerne af familien, der selv er del af dynamikken i et problem.

Som forældre kan man også have behov for støtte og vejledning, hvis ens barn har særlige udfordringer, er svær at forstå eller har fået en diagnose, som alle i familien skal lære at forholde sig til.

Vi tror på, at alle familier forsøger at løse deres interne problemer på den bedst mulige måde. Vi kan hjælpe med at forstå, hvad der er på spil, og hjælpe med at få øje på ressourcer og handlemuligheder, der sætter familien fri til selv at komme videre.

Ring til os, eller send en mail om jeres situation og jeres ønsker, så finder vi i fællesskab frem til den måde, der bedst hjælper jeres familie.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​