Supervision

Vi yder supervision i forhold til:

  • Klientarbejde/sagssupervision
  • Relationel og følelsesmæssig afgiftning
  • Faglig funderet kompetenceudvikling af andre faggrupper
  • Ekspert supervision

Supervision er et middel, hvormed man som leder eller medarbejder kan få skærpet sin faglighed, få nye erkendelser og opnå øget forståelse i forhold til den opgave, mon løser i det daglige arbejde. I supervisionen arbejdes der i spændingsfeltet mellem det personlige og det faglige. Det kan sidestilles med at håndværkeren med jævne mellemrum ser sit værktøj efter i sømmene og tjekker om der er noget, der skal skiftes ud, skærpes eller repareres. Alt sammen for at sikre at arbejdet udføres med største faglige kvalitet og ikke mindst med slutbrugeren i fokus.

Supervision giver dig mulighed for gennem en struktureret samtale at få fokus på egne faglige kompetencer og dermed sætte sig mål for egen faglig udvikling på baggrund af en given teoretisk referenceramme udmøntet i den daglige og praktiske kontekst.

Arbejder man i den omsorgsgivende sektor er man så at sige sit eget værktøj, man bruger sig selv, sin viden og sine erfaringer i det daglige virke. Når fagligheden og sanserne er skærpede, er vi mere modtagelige for nye ideer, vi er langt mere handlekraftige og vi får mere fra hånden.

Vi har bred erfaring med supervision til både offentlige og private organisationer.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​