Smertehåndtering

Et kursus for dig der har fået budskabet ”Du må lære at leve med smerterne” – men ikke ved hvordan man gør det.

De fleste af os forventer at sundhedsvæsenet kan finde ud af, hvad vi fejler, når vi bliver syge og at de kan tilbyde behandling, der gør at vi får det bedre.

Hvad skal vi gøre, når det ikke sker? Når lægerne ikke har en fyldestgørende forklaring på, hvorfor vi oplever smerter, og når behandlingen ikke virker. Når lægen siger: ”Du må lære at leve med smerterne”!

Måske føler du dig helt alene i verden, når du hverken er syg eller rask, men kan mærke at kroppen ikke har det godt, og ikke kan overskue hvordan hverdagen skal hænge sammen.

På dette kursus møder du ligestillede, der skal videre med livet, selvom det er svært at finde vejen lige nu. Vi arbejder med de spørgsmål og temaer, der er vigtige for deltagerne. Vi giver dig mulighed for at tilegne dig redskaber til at håndtere et liv, hvor du tager hensyn til smerterne, men ikke lader smerterne styre dit liv.

Målgruppen er voksne kvinder og mænd, der til dagligt er plaget af kroniske smerteproblematikker.

Vi starter en gruppe op med mindst fire deltagere.

Som psykologer har vi selvfølgelig tavshedspligt, og i den her sammenhæng vil det også gælde alle deltagere, med henblik på at sikre størst mulig tryghed gennem forløbet.

Inden forløbet går i gang vil alle tilmeldte blive indkaldt til en individuel samtale, for at afklare den enkeltes forventninger og personlige mål for forløbet.

Ring eller send os en mail og hør nærmere.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​