Børn og unge af psykisk syge forældre eller forældre med alkoholproblem

Børn og unge føler et stort ansvar for deres forældre, og kan være bekymrede for, hvordan forældrene skal klare sig. Ofte tilsidesætter man egne følelser og behov. Mange viser ikke udadtil, at de har det svært og ofte ser omgivelserne det helle ikke. Børn og unge kan blive meget alene med deres tanker, følelser og oplevelser.

I gruppen vil vi snakke med hinanden og arbejde med forskellige måder at udtrykke oplevelser, følelser og tanker. Her vil det være muligt at få et pusterum, og komme af med det der trykker. Her kan også fortælles ting andre ikke kan forstå eller som andre synes det er svært at tale om.

I gruppen får børnene og de unge mulighed for at være sammen med andre, der har oplevelser der ligner deres. Og de får et sted hvor det er i orden at tale om svære og modstridende følelser.

Målgruppen er børn og unge mellem 10 og 17 år. Vi vil stræbe efter at gruppen starter op med børn og unge der aldersmæssigt ligger tæt ved hinanden. Alle mellem 10 og 17 år kan dog henvende sig. Det kan blive aktuelt at starte mere end en gruppe op hvis antal af henvendelser og aldersspredning taler for det.

Som psykologer har vi tavshedspligt, og dette vil vi også drøfte med hinanden i gruppen, så alle kan føle sig trygge.

Inden gruppen starter, vil barnet/ den unge komme til en samtale, så vi sammen kan vurdere, at det er det rigtige tilbud til barnet/ den unge. Til denne samtale er det fint om en af forældrene kan være med.

Gruppen etableres, når der er mindst 4 tilmeldte og der er plads til max 6 i gruppen.

Send en mail eller ring for at høre nærmere om tidspunkt, pris og andet praktisk.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​