Aktuelle kurser

Overvind stress

Tre dages effektiv stressbehandling og sikre metoder til stressforebyggelse.

På de tre dage lærer du, hvordan du overvinder stresssymptomer – hvordan du genvinder troen på dig selv og dine egne ressourcer.

Vi ved at mindfulness, meditation og forskellige hypnotiske teknikker kan reducere stress og mere vigtigt, at det kan forhindre at stresssymptomerne vender tilbage.

Lær dig selv og din krop bedre at kende, kend signalerne på stress og stop i tide. Alle ved at det er farligt at køre over for rødt. Man skal jo bremse ved gult! Alligevel kører mange af os så stærkt, at det er mere reglen end undtagelsen, at vi kører over for rødt. Det er imidlertid ikke kun et stærkt forhøjet tempo og for mange opgaver, der udløser stress. En pludselig hændelse, et chok eller traumatisk oplevelse, kan også resultere i, at vi udvikler svære stresssymptomer, som vi har svært ved at overvinde selv.

På de tre dage vil du i en gruppe få lejlighed til at arbejde med dig selv og dine symptomer. Du vil blive præsenteret for teori, så du får mulighed for at forstå dig selv ​og dine signaler bedre. Og så vil du være i et fællesskab med andre i samme situation. Der vil være fra 6 til 8 deltagere på hvert hold.

Efter de tre dage vil der være mulighed for kontinuerlig opfølgning gennem nogen tid, så de nye færdigheder vedligeholdes og integreres sikkert i hverdagen. Der vil desuden være mulighed for at supplere med individuelle behandlinger, hvis der er behov for det.

Der vil være løbende effektmåling, for at sikre at hver enkelt deltager ​får udbytte af forløbet.

Overvind stress:

Starter efter sommerferien: torsdag den 27.august, fredag den 28. august fra 09:00-16:00 og lørdag den 30.august fra 09:00 – 15:00.

Opfølgning:

Tirsdage fra 16:00 – 18:00, hyppighed aftales nærmere.

Individuel behandling:

aftales efter behov.

Sted:

Assersvej 27, 9600 Aars.

Priser

Overvind stress, nu!: 

3 dage for kr. 4450,00,-.

Opfølgning pr. gang: 

2 timer for kr. 450,00,-.

Indviduel behandling: 

50 minutter for kr. 950,00,-.

Tilmelding: 61 66 73 81 eller mail: bbw@psykaars.dk.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​