​Stressbehandling

Behandling af stress afhænger af, hvor længe og hvor svære stresssymptomerne er nået at blive. Jo hurtigere symptomerne opdages, jo lettere er det at behandle. Er der tale om langvarig stress, hvor symptomerne er blevet overhørt i årevis, og hvor kroppen kollapser eller er tæt på kollaps, skal der intensiv behandling til.


​Uanset hvilken form for stress det drejer sig om, er der behov for i større eller mindre grad at lægge sin tilværelse om, og hvis elastikken virkelig er sprunget, er det en langvarig og ofte hård proces at finde tilbage til almindelig livsførelse.


​Behandling af stress med professionel psykologhjælp

Behandling af stress består først og fremmest i at finde frem til de faktorer, der har været årsag til ens høje og vedvarende stressniveau. Derefter er det nødvendigt at omlægge hverdagen, så man fremadrettet kan undgå de opgaver og situationer, der aktiverer og vedligeholder kroppens høje stressniveau.


​​

At omlægge hverdagen kan være vanskeligt. Det skyldes, at det ofte er arbejdsvaner og rutiner, man har haft i årevis, der skal lægges på hylden. 

I stedet skal der læres nye måder at gøre og se tingene på. Det handler dermed om at omprioritere, så man fremadrettet foretager sig mere af det, der har værdi for en og gør en glad, og mindre af det, der stresser og dræner en for energi. Samtaler hos en psykolog kan hjælpe og guide en igennem denne vanskelige proces.


​Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at vide mere om vores stressbehandling, så kan du kontakte os på telefon 61 66 73 81. Du kan også sende os en mail på kontakt@psykaars.dk – vi kan hjælpe dig allerede nu.

​Du kan også læse mere om stress her​.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​