Psykisk sundhed I og II

Effektiv stressforebyggelse og stresshåndtering.

Formålet med kurset er at give deltagerne redskaber til at håndtere en ofte presset hverdag, så deltagerne bevarer overskud og balance i sit liv. De benyttede metoder fremmer stabilitet, effektivitet og overskud hos den enkelte.

Psykisk sundhed I er en kursusrække til dig, der ønsker at sætte fokus på psykisk velvære og trivsel. På kurset får du både teori og praktiske øvelser, der kan anvendes i hverdagen, når der er behov for det. Føler du dig stresset, er plaget af bekymringer, tænker for meget eller er nedtrykt, energiforladt og sover dårligt, så vil man på kurset opnå en viden og lære nogle grundlæggende øvelser, der kan hjælpe til at opnå større velvære i hverdagen – sænke stressniveauet.

Det første kursus, grundkurset Psykisk sundhed I består af 8 kursusgange á 2,5 timers varighed. Hver gang starter vi med teori, så vi bedre kan forstå, hvad der sker med os. Herefter vil vi lave forskellige øvelser, der fremmer psykisk sundhed, ro, afslapning og indre balance.

På grundkurset kommer du til at afprøve: bevidst nærværs træning (mindfulness), meditationsøvelser, afspænding og andre beslægtede øvelser. Der vil desuden blive lagt vægt på helt simple øvelser, du nemt selv kan lave i hverdagen, uden de kræver noget særligt.

Psykisk sundhed II er et fortsætterhold, som består af 6 kursusgange á 2 timers varighed. Formålet med at fortsætte er, at have en gruppe at øve sig sammen med for at få øvelserne implementeret i hverdagen. Ikke mindst er det godt for den enkelte at have et fællesskab, hvor man kan dele erfaringer og oplevelser, hvilket fortsætterholdet også giver plads til.

Psykisk sundhed II består hovedsagelig af træning af bevidst nærvær, meditation og afspænding. Teori vil blive inddraget ved behov.

På hvert hold er der plads til 6 deltagere.

Psykisk Sundhed I forløber over 4 uger og Psykisk Sundhed II forløber over 6 uger.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​