Gruppeforløb

Stressreduktion og stressforebyggelse

Genfind dig selv og dine egne ressourcer.

Et gruppeforløb om stresshåndtering.

Vi kender alle sammen det at have travlt, og vi synes måske oven i købet, det er udfordrende, at der indimellem er meget at se til. Det holder imidlertid op med at være sjovt og udfordrende, når presset bliver for stort eller når det står på for længe. I starten lægger vi måske ikke mærke til, at det er for meget, men prøver at hænge på og ”klare ærterne” så godt som muligt. For at kunne det, lukker vi af for de signaler kroppen sender, om at grænsen nu er ved at være nået.

Vi gør os døve for kroppens signaler for at kunne klare meget, mere end vi egentlig kan holde til. Hvis vi er uheldige opfatter vi først stress-signalerne, når kroppen bryder sammen, når vi simpelthen ikke kan mere.

Under forløbet arbejder vi med at genfinde vores indre ressourcer, at få ordentlig fat i os selv igen. Du får gennem forløbet mulighed for at tilegne dig forskellige redskaber, til at tage bedre vare på dig selv og blive bedre i stand til at forhindre at travlhed udvikler stress i fremtiden.

Bevidst nærværs træning, meditation og mindfulness er blot nogle af de redskaber vi vil anvende på kurset. En stor del vil også være relevant undervisning med henblik på at forstå os selv og vores reaktioner bedre.

Målgruppen er voksne, som enten nu oplever eller som har oplevet stress-symptomer på egen krop. Voksne som har lyst til at lære mere om sig selv og sætte sig selv i stand til bedre at kunne undgå stress. Vi starter en gruppe op med mindst fire deltagere og max. deltager er seks.

Som psykologer har vi selvfølgelig tavshedspligt, og i den her sammenhæng vil det også gælde alle deltagere, med henblik på at sikre størst mulig tryghed gennem forløbet.

Ring eller send en mail for at høre nærmere.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​