Lykkeposen

Det du finder i Lykkeposen er kropsbehandling, energiarbejde og en spirituel tilgang som du typisk ikke finder i traditionel psykologbehandling. Jeg tilbyder hermed, at du kan vælge det som et særligt fokus for terapien, hvis det er noget for dig. 


Kropsbehandling

Jeg har tidligt i psykologistudiet interesseret mig for sammenhængen mellem det fysiske og det psykiske og jeg ser på det i dag som en sammenhængende helhed, der ikke giver mening at skille ad. Vores krop og vores psyke afspejler sig i hinanden:


Når vi nysgerrigt undersøger vores tanker og følelser samt ikke mindst vores adfærd både indadtil og udadtil giver det ofte god mening, hvorfor det lige præcis er de sygdomme, vi døjer med. Det giver os så mulighed for at arbejde med de psykiske aspekter af sygdommen samtidig med, at vi behandler sygdommen i kroppen. Ligesådan kan vi ved at kigge på de sygdomme vi har og få ledetråde til, hvad vi har behov for at arbejde med psykisk. Jeg har lært forskellige kropsterapiformer, som jeg bruger i klinikken, når det giver mening.

Energiarbejde

Hvad vil det sige at arbejde med energi? Hvad er det? Det er måske fremmed for nogen og for andre er det en naturlig del af deres liv. Egentlig er det ikke så mystisk, vi kender det og bruger det alle sammen hver dag uden, at vi tænker over det. Vi kender alle følelsen af at være sprængfyldte med energi, at kroppen bruser, vi føler os friske og klare i hele vores væsen til at tage fat. Vi kender også alle følelsen af at være trætte, energiforladte og ikke have lyst til nogen ting. Energi kan opleves med vores sanser – for mange er det noget de mærker eller ser. 


Når vi bruger det i terapi, arbejder vi med det bevidst. Det kan for eksempel være ved at kanalisere energi, hvilket mange kender som healing, der blandt andet sætter gang i kroppens egen kraft til helbredelse. Gennem healing oplever mange en følelse af fred i kroppen og at tanker lægger sig til ro.

Et andet eksempel på energiarbejde i terapi er ved brug af visualiseringer og meditationsteknikker af forskellig slags. Jeg har i mit eget private liv arbejdet med sådanne metoder gennem de sidste 30 år og det er også mere og mere blevet en del af mit arbejde i klinikken. Jeg har lært forskellige healingsmetoder og har gennem årene forfinede min visualiseringer og meditationer – begge dele glæder jeg mig til at bruge mere bevidst i klinikken, hvis det er noget for dig.

Spiritualitet

Spiritualitet betyder noget i retning af åndelighed på latin og der er givetvis mange definitioner samt ikke mindst mange forskellige retninger. Det skal det ikke handle om her, men derimod om hvordan spiritualitet og alternative behandlingsmetoder kan supplere psykologbehandlingen – eller måske endda være det centrale, alt efter hvad den enkelte ønsker. Jeg har altid gået stille med dørene, når det gælder min egen tro og spiritualitet.

I de senere år har jeg dog udfoldet de sider mere og mere og udviklet mine evner. Det er sket i takt med at flere af mine klienter fortæller om deres spirituelle oplevelser, har en tro og bruger alternative behandlere i større og større udstrækning.


Det er en stor glæde for mig at bruge de sider af mig selv mere bevidst og direkte i behandlingsforløbene, hvis det efterspørges. Jeg er helt overbevist om, at hvis vi inddrager kropsbehandling og forskellige healingsformer vil det understøtte psykologbehandlingen på smukkeste vis. Det er vigtigt for mig, at det skal give mening for dig og passe ind i dit virkelighedsbillede.

I den nærmeste fremtid vil jeg lægge videoer ud med meditationer og visualiseringer samt forskellige emner både inden for den etablerede traditionelle psykologi og de mere alternative spirituelle områder.​​

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​