​Psykolog og healer med mange års erfaring

​Søger du efter en form for alternativ behandling til at hjælpe dig videre? Så er du kommet til det rette sted. Psykologerne Aars råder over en mere spirituel afdeling med navnet ”Lykkeposen”, hvor du kan møde mig som healer og alternativ behandler. Når du henvender dig til Psykologerne Aars skal du specifikt bede om alternativ behandling, du kan fx ikke modtage healing ved at bruge en henvisning fra din læge – her møder du psykologen, Berit.

Jeg holder til i Aars i Nordjylland og har gennem mit psykologvirke samt mine spirituelle og alternative evner hjulpet mange gennem tiden også fra Svenstrup J, Støvring og mange andre steder.

Healing aktiverer dine egne kræfter

Men hvad er healing egentligt? Vi mennesker er i besiddelse af iboende kræfter til at hele os selv. Det er de processer jeg, som healer, forsøger at aktivere ved at kanalisere energi til et andet menneske. Ved healing arbejder man med en energi, der målrettes og kanaliseres derhen, hvor der er behov for det – både fysisk og psykisk. En healer er en helbreder og de findes i alle kulturer til alle tider.

Indianerne brugte shamaner, der ved hjælp af deres hellige trommer lavede ceremonier til helbredelse af de syge. Herhjemme og i vores vestlige kultur var det før i tiden de kloge koner, der healede de syge med bl.a. urter og håndspålæggelser.

I dag er der forskellige retninger og metoder. Jeg har lært at bruge englenes energi til at igangsætte helbredende processer i det enkelte mennesker – eller i grupper. 

Læs mere om de forskellige healingsmetoder

Soulinsightfulness healing er en healing, hvor der sættes en proces i gang med at slippe af med sygdom eller uønsket adfærd og handlinger. Samtidig at være bevidst om og have fokus på, hvad man ønsker i stedet for. Forud for selve healingen er der er en samtale.

Healing med engle, hvor jeg lægger hænder på og lader deres energi strømme til dig.​

Inkarneringsmassage er en helkropsmassage fra ansigt til fødder. Massagen giver ro og balance. Via viden om chakra og deres betydning tolker og aflæser jeg kroppen, masserer blidt og stimulerer dine chakraer blidt, så der kommer balance igen. Du vil få at vide, hvad du med fordel kan fokusere på og arbejde videre med.​
Bevidsthedsrejser: tidslinje, regression og livskontrakt. Ved hjælp af hypnotiske teknikker guider jeg dig tilbage enten gennem det her liv (tidslinje) eller til tidligere liv for at kigge på bestemte relationer eller hændelser. Formålet er at få en dybere forståelse af de ting, du går og bøvler med i dag og ikke mindst få værktøjer og ideer til hvordan du kan håndtere dit nuværende livs udfordringer.​Rejserne giver det største udbytte, når de er en del af et kortere eller længere terapeutisk forløb.​

Clairvoyant Coaching, hvor jeg I vores samtale gør brug af mine clairvoyante evner og giver dig redskaber til, hvordan du kan ændre de ting, du ønsker i dit liv.

​Du er velkommen til at kontakte mig her i Aars for at høre mere

Du skal ikke tøve med at kontakte mig, hvis du ønsker behandling hos en erfaren psykolog og healer. Jeg står altid klar til at hjælpe dig samt besvare eventuelle spørgsmål.

Jeg er i gang med at uddanne mig til Angel Coach v/ Cilje Tinemari Tiemroth, hvilket er din sikkerhed for kvalitet, indlevelse og bred forståelse af mennesket både fysisk, psykisk og spirituelt – ikke mindst kombineret med min viden og erfaring som autoriseret psykolog.

Ring til mig allerede i dag på telefon: 61 66 73 81 eller send en e-mail til: kontakt@psykaars.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker, at jeg skal kontakte dig. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​