VELKOMMEN TIL PSYKOLOGERNE AARS

Psykologerne Aars, et privat psykologfirma i Vesthimmerland. Vi har været her siden 2006.

Uanset om du henvender dig som privatperson eller på vegne af en organisation, så tager vi altid udgangspunkt i de ressourcer, der er til stede. Grundlæggende mener vi, at enhver er ekspert i sit eget liv, også selv om man i en periode kan være slået ud af kurs. Vores opgave er at hjælpe med at finde kursen igen eller at finde helt nye veje, hvis de gamle veje ikke er farbare længere.

Vi tager imod dig, om du kommer med en henvisning fra lægen, med hjælp fra din sundhedsforsikring eller vælger at betale selv. Vi har et akutberedskab, hvor vi blandt andet betjener Vesthimmerlands kommune og en del efterskoler i området. Vi har mange forskellige tilbud både til private og offentlige virksomheder.​

Hjælpen er således altid lige i nærheden.

Vi hjælper alle aldersgrupper og som privatpraktiserende håndterer vi de fleste problematikker. Vi har et bredt netværk, så vi ved også hvornår og hvordan, vi eventuelt hjælper dig videre til eksperter inden for helt specifikke områder, hvis der er behov for det.

Hos os er det ikke metoden eller teorien, der er i centrum – hos os er det mennesket. Sammen med dig finder vi den eller de metoder, der bedst hjælper dig i din proces.

Vi er autoriserede og i gang med specialist uddannelse. Det betyder, at du er sikret en behandling, som er funderet i nyeste videnskabelige forskning, samt at vi er underlagt etiske regler blandt andet omkring tavshedspligt. Det sikrer din tryghed i behandlingen.​

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​