Praktisk information

Når du kommer til vores Psykologhus, vil du ikke altid blive mødt af nogen, lige når du kommer. Derfor får du her lidt praktisk information.

Ved ankomst

Vær opmærksom på, at der er p-pladser bag ved huset – det er ikke lovligt at holde foran huset på vejen. Du kan også parkere på en af sidevejene.

Vi vil blive rigtig glade, hvis du vil tage dine sko af, når du kommer ind – vi vil nemlig rigtig gerne passe godt på vores fine nye gulve. Vi har nogle hjemmesko, som du er velkommen til at låne.

Derefter sætter du dig bare ind i venteværelset, hvor du er meget velkommen til at tage noget at drikke, hvis du har lyst.

Afbudsregler

Hvis du bliver forhindret i at komme til aftalt tid, vil vi gerne have dit afbud så hurtigt som muligt. Afbud kan ske ved at lægge en besked på vores telefonsvarer på telefon 61667381 eller sende en mail til kontakt@psykaars.dk.

Ved afbud senere end kl 12:00 dagen inden aftalt tid opkræves for almindeligt konsultationshonorar.

Hvis du udebliver, vil vi almindeligvis kontakte dig og aftale nærmere, enten pr. mail eller telefon i omsorg for dig og det kontinuerlige forløb.​

Tavshedspligt

Som overordnet princip har psykologer tavshedspligt. Der kan dog opstå en viden om forhold, der påkræver psykologers pligt til at videregive visse oplysninger.

Børn og unge under 15 år

Ved terapi med børn og unge under 15 år siger lovgivningen, at den/de forældre, der har forældremyndigheden, skal give tilsagn til terapien.

Vi er autoriserede psykologer og medlem af dansk psykologforening. Det sikrer dig som klient på forskellige måder, herunder at terapien hviler på et videnskabeligt grundlag.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​