MENNESKESYN

Når du kommer til os, har vi ingen færdigsyede programmer, men tilpasser metode og teknikker til det du har brug for og som du er tryg ved. Vi skræddersyer så at sige, det vi tilbyder, til hver enkelt. Det er vores erfaring, at det giver det bedste resultat.

Når man henvender sig til psykolog er man oftest i en sårbar situation, hvad enten man er i akut krise eller om man har bøvlet med noget gennem længere tid. Det kan føles som en lang og stenet vej forude og det kan være en befrielse, at man ikke behøver at gå vejen alene.

Vi tilbyder, at ledsage dig på din vej og sågar overtage styringen for en stund, hvis du har brug for det. Vi tænker på det, som at vi stiller os til rådighed for dig med vores viden og ekspertise. Vi går et stykke livsvej med dig.

Vores erfaring er at alle mennesker rummer ressourcer og en indre kraft til egen helbredelse, selvom det måske i øjeblikket føles lidt langt væk. Vi ønsker at styrke dine ressourcer og puste liv i din indre kraft, så du bliver i stand til at gå den vej i livet, som er god for dig og som du ønsker. Vi ved at det kan lykkes.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​