Energiarbejde

Da energiarbejde ikke traditionelt set hører under almindelig psykolog praksis, skal du derfor særligt efterspørge disse ydelser.

- Energiarbejde regnes ikke for evidensbaseret psykologbehandling, hvorfor der ikke er de samme klagemuligheder.

Det, du finder her, er kropsbehandling, forskellige hypnoseteknikker og tidsrejser, samt healing og en spirituel tilgang som du typisk heller ikke finder i traditionel psykologbehandling. Du kan vælge det som et særligt fokus for terapien, hvis det er noget for dig.

​Energiarbejde

Hvad vil det sige at arbejde med energi? Hvad er det? Det er måske fremmed for nogen og for andre er det en naturlig del af deres liv. Egentlig er det ikke så mystisk, vi kender det og bruger det alle sammen hver dag uden, at vi tænker over det. Vi kender alle følelsen af at være sprængfyldte med energi, at kroppen bruser, vi føler os friske og klare i hele vores væsen til at tage fat. Vi kender også alle følelsen af at være trætte, energiforladte og ikke have lyst til nogen ting. Energi kan opleves med vores sanser – for mange er det noget de mærker eller ser.


Når vi bruger det i terapi, arbejder vi med det bevidst. Det kan for eksempel være ved bevidst at kanalisere energi, hvilket mange kender som healing, der blandt andet sætter gang i kroppens egen kraft til helbredelse. Gennem healing oplever mange en følelse af fred i kroppen og at tanker lægger sig til ro.

Et andet eksempel på energiarbejde i terapi er ved brug af visualiseringer og meditationsteknikker af forskellig slags. Jeg har i mit eget private liv arbejdet med sådanne metoder gennem de sidste 35 år og det er også mere og mere blevet en del af mit arbejde i klinikken.

Jeg bruger healing på forskellige måder og har gennem årene forfinede mine visualiseringer og meditationer – Jeg bruger det mere bevidst nu i klinikken, hvis det giver mening i terapien og hvis det er noget den enkelte har lyst til skal indgå i forløbet.

Jeg er selv ret glad for min kombination.

Alt det teoretiske om den menneskelige psyke, evidensbaseret viden og 20 års erfaring som uddannet psykolog kombineret med de evner, jeg har udviklet i mig, synes jeg i al ubeskedenhed er helt fantastisk. Nu når nogen kommer oprevne og ude af sig selv i forbindelse med en voldsom og traumatisk hændelse, kan jeg sammen med kropsterapien give ro gennem healing, inden eller efter det kropsterapeutiske arbejde – hvis det ønskes. Healing vil give ro til et højaktiveret nervesystem og lette processen i det kropsterapeutiske arbejde. Min erfaring er efterhånden, at vi simpelthen kommer længere hurtigere, når jeg kombinerer mine alternative evner med de etablerede psykologiske metoder.

Allerede tidligt i psykologistudiet interesserede jeg mig for sammenhængen mellem det fysiske og det psykiske og jeg ser på det i dag som en sammenhængende helhed, der ikke giver mening at skille ad. Vores krop og vores psyke afspejler sig i hinanden:

Følg os på Facebook​

Hvis du ikke allerede følger os på Facebook, så klik ind her og se mere. På vores Facebook side fortæller vi dig altid seneste nyt, og du kan altid stille os spørgsmål.

Følg os på youtube​

Hvis du ikke allerede følger os på youtube, så klik ind her og se mere.

På vores youtube kan du se videoer af vores behandlinger.

Når vi nysgerrigt undersøger vores tanker og følelser samt ikke mindst vores adfærd både indadtil og udadtil giver det ofte god mening, hvorfor det lige præcis er de sygdomme, vi døjer med. Det giver os så mulighed for at arbejde med de psykiske aspekter af sygdommen samtidig med, at vi behandler sygdommen i kroppen. Ligesådan kan vi tage den fysiske indgangsvinkel, ved at kigge på de sygdomme vi har og få ledetråde til, hvad vi har behov for at arbejde med psykisk. Jeg har lært forskellige kropsterapiformer, som jeg bruger i klinikken, når det giver mening.

Spiritualitet

Spiritualitet betyder noget i retning af åndelighed på latin og der er givetvis mange definitioner samt ikke mindst mange forskellige retninger. Det skal det ikke handle om her, men derimod om hvordan spiritualitet og energiarbejde kan supplere psykologbehandlingen – eller måske endda være det centrale, alt efter hvad den enkelte ønsker. Jeg har hidtil gået stille med dørene, når det gælder min egen tro og spiritualitet.

Jeg er nysgerrig af væsen, det har jeg altid været. Jeg husker, at jeg som barn kunne blive ved med at spørge ”hvorfor?” i det uendelige – lige indtil jeg blev rundtosset. Jeg er fascineret af det mystiske, alt det vi ikke lige kan forklare. Jeg elsker filosofiske diskussioner, det at være nysgerrig og undersøgende sammen med andre. Som psykolog er den nysgerrige og undersøgende del af mig vældig brugbar, når jeg skal hjælpe andre med at finde deres vej, der hvor de nu er gået i stå eller kommet ud af kurs.

Så med mit væsen har jeg også altid været draget mod det ”udenfor boksen”, uden for det etablerede og bevislige. Jeg søger i hele feltet, både det etablerede og det alternative. Lige siden mine studiedage – og sikkert også før det – har jeg brugt min intuition og min mavefornemmelse til at afgøre, hvad der føltes rigtigt for mig.

Min nysgerrighed har gennem årene drevet mig mod nye horisonter indenfor alternative behandlingsmetoder. Jeg har i mange år vidst, at jeg har evner til at heale og at min intuition er fremragende. Jeg blev derfor nysgerrig på, om jeg kunne målrette og forfine mine evner. Foruden samtaleterapi har jeg i samtlige år som privatpraktiserende arbejdet med kropsterapiformer især i forbindelse med traumer og brugt hypnose ved for eksempel fobier og​ eksamenstræning. Jeg har alligevel følt, at jeg manglede noget for at gøre min værktøjskasse komplet.

Min sandhed er, at der er så meget mere til verden, end det vi kan bevise. Og, når det gælder behandling af både de fysiske og de psykiske aspekter af mennesket, kan vi med fordel inddrage alternative metoder. Jeg glæder mig til, at vi som samfund bliver klar til at kombinere de alternative metoder og tilhørende viden med de metoder og den viden der er bevis for i det etablerede behandlingssystem. Jeg ønsker at bygge bro, kombinere og forene – vi fortjener det bedste fra alle verdner.

”Det intuitive sind er en hellig gave og det rationelle sind er en trofast tjener. Vi har skabt et samfund, der hylder tjeneren og har glemt gaven”, Albert Einstein, fysiker.

Jeg vil elske at bygge bro mellem det etablerede og det alternative – Lad os hylde både gaven og tjeneren.

​I de senere år har jeg dog udfoldet de sider mere og mere og udviklet mine evner. Gennem en alternativ coaching uddannelse har jeg udviklet og forfinede mine evner Det er også sket i takt med at flere af mine klienter fortæller om deres spirituelle oplevelser, har en tro og bruger alternative behandlere i større og større udstrækning.


Det er en stor glæde for mig at bruge de sider af mig selv mere bevidst og direkte i behandlingsforløbene, hvis det efterspørges. Jeg er helt overbevist om, at hvis vi inddrager kropsbehandling og forskellige healingsformer vil det understøtte psykologbehandlingen på smukkeste vis. Det er vigtigt for mig, at det skal give mening for dig og passe ind i dit virkelighedsbillede.

Healing

Vi mennesker er i besiddelse af enorme iboende kræfter til at hele os selv og det er de processer en healer forsøger at aktivere ved at kanalisere energi gennem sig selv og til et andet menneske.

Det kan foregå på rigtig mange måder indenfor mange forskellige traditioner. Indianerne har brugt shamaner, der ved hjælp af deres hellige tromme har lavet ceremonier til helbredelse af de syge. Herhjemme og i vores vestlige kultur var det før i tiden de kloge koner, der healede de syge med urter og håndspålæggelser.

I dag er der forskellige retninger og metoder. Jeg har lært at bruge englenes energi, at være kanal for deres energi til at igangsætte helbredende processer i det enkelte menneske og i grupper for så vidt.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​