​Alternativ behandling fra Lykkeposen

​Velkommen til Lykkeposen! Det er den del af Psykologerne Aars, der arbejder mere med de spirituelle og alternativ behandling. Jeg holder til i Aars i Nordjylland, men hjælper også mange mennesker fra Støvring og Svenstrup J.

Om mig som alternativ behandler

Jeg er nysgerrig af væsen – det har jeg altid været. Jeg husker, at jeg som barn kunne blive ved med at spørge ”hvorfor?” i det uendelige – lige indtil jeg blev rundtosset. Jeg er fascineret af det mystiske, alt det vi ikke lige kan forklare. Jeg elsker filosofiske diskussioner, dét at være nysgerrig og undersøgende sammen med andre. Som psykolog og alternativ behandler er det alt sammen vældig brugbart, når jeg skal hjælpe andre med at finde deres vej, hvis de f.eks. er gået i stå eller kommet ud af kurs.

Med mit væsen har jeg altid været draget mod det ”udenfor boksen” – det udenfor det etablerede og bevislige. Jeg søger i hele feltet – både det etablerede og det alternative. Lige siden mine studiedage, og sikkert også før det, har jeg brugt min intuition og min mavefornemmelse til at afgøre, hvad der føles rigtigt for mig.

Mulighed for alsidig behandling

Min sandhed er, at der er så meget mere til verden end det vi kan bevise. Når det gælder behandling af både de fysiske og psykiske aspekter af mennesket, kan vi med fordel inddrage alternativ behandling. Jeg glæder mig til, at vi som samfund bliver klar til at kombinere de alternative metoder og tilhørende viden med de metoder og den viden, der er bevis for i det etablerede behandlingssystem. Jeg ønsker at bygge bro, kombinere og forene – vi fortjener det bedste fra alle verdener. Som Albert Einstein sagde: ”Det intuitive sind er en hellig gave og det rationelle sind er en trofast tjener. Vi har skabt et samfund, der hylder tjeneren og har glemt gaven.”

Min nysgerrighed har gennem årene drevet mig mod nye horisonter inden for alternativ behandling. Jeg har i mange år vidst, at jeg har evner til at heale og at min intuition er fremragende. Jeg blev nysgerrig på, om jeg kunne målrette og forfine mine evner. Foruden samtaleterapi har jeg i samtlige år som privatpraktiserende arbejdet med kropsterapi – især i forbindelse med traumer samt brugt hypnose ved f.eks. fobier og eksamenstræning. Jeg har alligevel følt, at jeg manglede noget for at høre min værktøjskasse komplet.

Siden september 2017 har jeg været i gang med en alternativ behandler-uddannelse. Her lærer jeg at udvikle mine evner som healer, clairvoyant og lave guidede bevidsthedsrejser. Det er en spændende og givende personlig rejse samtidigt med at jeg lærer at bruge de evner jeg har – på en bevidst og målrettet måde.

​Forskellige former for alternativ behandling

Derudover er jeg ved at uddanne mig til Angel Coach v/ Cilje Tinemari Tiemroth. Jeg har altid elsket engle, og min tro har fulgt mig siden jeg var barn. Det betyder ikke noget for mig, hvad andre tror på, eller om de overhovedet tror på noget. Det har heller ingen betydning for behandlingen. Englene har betydning for, hvad det er for nogle energier, jeg arbejder med, når jeg healer eller bruger mine clairvoyante evner.

Jeg er selv ret glad for min kombination. Alt den teori om den menneskelige psyke, evidensbaseret viden og 20 års erfaring som uddannet psykolog, kombineret med de evner, jeg har udviklet, synes jeg i al ubeskedenhed er helt fantastisk. Når nogen kommer oprevne og ude af sig selv i forbindelse med en voldsom og traumatisk hændelse, kan jeg, sammen med kropsterapien, give ro gennem healing – inden eller efter det kropsterapeutiske arbejde, hvis det ønskes. Healing vil give ro til et højaktiveret nervesystem og lette processen i det kropsterapeutiske arbejde. Min erfaring er efterhånden, at vi simpelthen kommer længere hurtigere, når jeg kombinerer mine alternative evner med de etablerede psykologiske metoder.

En dybere forståelse

Når du vælger alternativ behandling fra Lykkeposen vil du opleve, at jeg via mine clairvoyante evner, ser ind i dit liv og får dermed oftere en dybere forståelse af den problematik, du kommer med. Uanset hvilken behandling du vælger, vi du altid få opgaver med hjem – redskaber og støtte til selv at gøre dig erfaringer. Både i mit eget liv og som psykolog og behandler, viser mine erfaringer mig, at når vi får redskaber til at håndtere livets udfordringer, holder det bedre i det lange løb. Modsat er det med et kvikfix, hvor du får svaret serveret – det holder kun på den korte bane. Vi har brug for selv at få erfaringerne og høste succeserne for at kunne flytte det i vores liv, vi gerne vil.

Muligheder for gratis behandling

Er du allerede i et forløb hos mig kan du prøve en gratis behandling, hvis du synes det lyder spændende.

For at blive færdig med min uddannelse og få min eksamen som Angel Coach og alternativ behandler, skal jeg bruge rigtig mange ”kaniner”. 

Der er flere discipliner, jeg skal igennem, herunder:

  • Healing
  • Inkarneringsmassage
  • Clairvoyance​
  • Tidslinjeterapi
  • Regressionsrejse
  • Livskontaktrejse​

​Ring til mig for at høre om mulighederne

Men hvad er alternativ behandling helt præcist? Ønsker du at høre mere om mulighederne inden for alternativ behandling, skal du ikke tøve med at kontakte mig. Jeg står klar til at finde den helt rette behandlingsform til dig ud fra din situation.

Ring til mig i dag på telefon: 61 66 73 81 eller send en e-mail til: kontakt@psykaars.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, hvis du hellere vil have, at jeg kontakter dig. Jeg ser frem til at hjælpe dig via alternativ behandling.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​