AKUT KRISEHJÆLP

Hos Psykologerne Aars tilbyder vi akut kriseberedskab til både kommuner, offentlige og private virksomheder.

Det er gratis at abonnere på tjenesten.

Vi kan tilbyde følgende:

  • Akut krisehjælp ved ulykker
  • Korttidsterapi til både arbejdsrelaterede og personlige problemer
  • Kortlægning af stress- og livstilsproblemer
  • Kurser til medarbejdere og ledelse i håndtering af akut krise
  • Kurser om stresshåndtering og livsstilsændring

Man kan ofte træffe os pr. telefon mandag til torsdag på telefon 61 66 73 81 mellem 11.45 og 12.45. Eller lægge en besked med tydeligt navn og telefonnummer. Vi beder ved hver henvendelse lederen om at sende en mail med medarbejderens data; navn, adresse, cpr. og telefonnummer samt kort om hændelsesforløb/baggrunden for henvendelsen, hvor mange samtaler der bevilges samt ean-nummer. Vores akuttelefonnummer er det samme, og den tjekker vi også hver time. Her er det også vigtigt at lægge tydeligt navn og telefonnummer.

Ring til os og få et uforpligtende t​ilbud. Det er gratis at abonnere på tjenesten.

Priserne varierer alt efter, hvilken ydelse der efterspørges, hvornår på døgnet der er tale om, hvor mange personer det drejer sig om. Vi lægger vægt på i et tæt samarbejde ikke kun at afhjælpe problemer, men i høj grad også at optimere organisationens ressourcer og tilføre den enkelte medarbejder flere handlemuligheder i det daglige arbejde såvel som i krisesituationer.

Når der opstår akutte krisesituationer, er det vigtigt for det efterfølgende forløb, hvordan de første minutter og timer håndteres. I telefonen ved første kontakt afgøres, hvad der er behov for i den aktuelle situation, om der er behov for psykologisk krisehjælp her og nu, eller om det kan vente til næste dag. Her gives forslag og råd til, hvad kolleger og leder kan gøre – som førstehjælp.

Vi har siden 2007 haft aftale med Vesthimmerlands Kommune om akut psykologisk krisehjælp til alle kommunens ansatte.

Når der sker noget uventet eller voldsomt, som føles vanskeligt at håndtere, og som fremkalder en krisereaktion, kan det nemt føre til kortere eller længerevarende sygemelding. Vores erfaring er, at der kan spares ikke ubetydelige beløb på sygefraværskontoen, hvis medarbejderen får hurtig og målrettet hjælp til at genoprette sine ressourcer og oplevelse af ligevægt. Dette er naturligvis både en gevinst for den enkelte medarbejder såvel som for virksomheden, der med få midler sikrer, at værdifulde medarbejdere bliver i virksomheden.

Krisehjælp er netop en hjælp, der gives til konkrete og afgrænsede problemer og kriser. Vi tilpasser vore ydelser og ordningens indhold til den enkelte kommunes eller virksomheds behov og ønsker. Nogle gange vil medarbejderen ikke have behov for mere end ganske få samtaler, andre gange kan der være behov for få samtaler/debriefing i en arbejdsgruppe efter feks. en ulykke.

Vi er altid lige i nærheden.

Skal vi kontakte dig?​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt os

​Telefonen er åben

Mandag:​

​12.00 - 13.00

Tirsdag:​

​​12.00 - 13.00

Onsdag:​

​​12.00 - 13.00

Torsdag:​

​​12.00 - 13.00

Vi tilstræber at besvare telefonen i dette tidsrum.

Du kan altid lægge en besked på vores svarer eller skrive en mail og vi vil altid kontakte dig, så hurtigt vi kan.​